Werken bij

Deel jij onze missie om deze wereld een gezonde, schone plek te maken? Wij zijn altijd op zoek naar talent dat met ons wil dromen van een plasticvrije toekomst, en daaraan een bijdrage levert door de frisdrankindustrie op zijn kop te zetten. Kijk op welke manier jij bij ons past!

Wat wij belangrijk vinden

Business Courage
Denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen.

We hebben mensen nodig die de wereld willen veranderen! Die niet bang zijn om te falen, maar uitdagingen aangaan en risico’s durven te nemen. Moedige mensen die ons willen helpen de wereld een stukje beter te maken.

#BeBoldFail
Initiative & Urgency
Neem het initiatief: maak mogelijk wat NU kan!

Verandering gebeurt niet vanzelf: het zijn mensen die dingen in beweging zetten. Wij houden van ongeduldige types die nú willen handelen, en vandaag willen beginnen aan de wereld van morgen.

#MakeThingsHappen
Creativity
Creativiteit is een explosie van ideeën die innovatie op gang brengt.

Eén persoon die anders denkt, kan een wereld van verschil maken. Bij SodaStream houden we van andere manieren van denken: creatieve geesten die zorgen voor slimme oplossingen en innovatieve vooruitgang.

#DreamBig
Execution ExcellencE
De schakel tussen een inspirerende visie en uitstekende resultaten!

Het uitvoeren met excellentie is een gewoonte, een manier van leven. Er zijn geen shortcuts naar succes, het komt met hard werk en doorzettingsvermogen. We bewonderen mensen die executie als hun taak omarmen. Doeners zijn en geen praters. Mensen met een enorme drive om te winnen en de beste willen zijn.

#RaiseTheBar
Optimism & Energy
Als we geloven dat we het verschil kunnen maken, dan doen we dat ook!

We houden van mensen met optimisme en energie. Mensen die lachen, die durven te dromen en deze omzetten in werkelijkheid. Die geloven dat het onmogelijke mogelijk kan worden.

#BeAnEnergyGiver
One SodaStream
Eenheid in al onze verscheidenheid: samen sterker.

SodaStream wil de wereld veroveren! Hoe verschillend we ook zijn, één ding hebben we gemeen: we wonen met elkaar op deze aarde. Samen staan we sterker, en kunnen we de wereld wat beter maken.

#ItsAllAboutPeople

Bruisende weetjes

  • Meer dan 2,000 werknemers wereldwijd;
  • Meer dan 30 nationaliteiten vertegenwoordigd binnen het bedrijf;
  • Hoofdkantoor in Israël;
  • Productievestigingen in Australië, China, Duitsland, Israël, Nederland, Zweden, de VS en Zuid–Afrika.

Heb jij je toestel al geregistreerd?

 

Profiteer nu van 15% korting op je volgende aankoop.