SodaStream lanceert 90’s bruiswatertoestel in samenwerking met Tori Spelling

‘90210’ primeur: SodaStream lanceert 90’s bruiswatertoestel in samenwerking met Tori Spelling
Beleef de glamorous jaren negentig opnieuw maar laat wegwerpplastic tot het verleden behoren

Met de comeback van de hitserie Beverly Hills 90210 herbeleven we de jaren negentig weer volop. Het was een tijdperk van innovatie, fun en kleur. Om dat te vieren en tegelijkertijd het gebruik van wegwerpplastic terug te dringen, lanceert SodaStream samen met Beverly Hills 90210 actrice Tori Spelling een limited edition in de 90’s stijl. De speciale editie was in de Verenigde Staten via SodaStream.com/Tori al binnen no-time uitverkocht maar gelukkig zijn er in Nederland nog de SodaStream Spirit Studio Edition bruiswatertoestellen in Pink Blush en Icy Blue!

De Limited edition die SodaStream samen met actrice Tori Spelling ontwierp is geïnspireerd door de jaren negentig maar met een hedendaagse kijk op het gebruik van wegwerpplastic. Dankzij de transparante behuizing zijn de neonkleurige onderdelen van het bruiswatertoestel te bewonderen terwijl je een verfrissend drankje maakt en tegelijkertijd duizenden flessen van wegwerpplastic bespaart.

We zagen de jaren negentig weer terugkomen in het modebeeld en we wilden dit coole tijdperk vieren op een manier die mensen zich zullen herinneren. Tegelijkertijd willen we wel een belangrijke boodschap van deze tijd meegeven; laat wegwerpplastic tot het verleden horen,’ vertelt Tamara Kroon, Marketing Manager bij SodaStream Benelux.

Tori Spelling, een van de hoofdrolspelers van ‘90210’ werkt met SodaStream samen om deze belangrijke boodschap te verspreiden. ‘Veel van mijn mooiste herinneringen, leukste trends en inspiratie komen uit de jaren negentig,’ vertelt de actrice. ‘Het is echter ook belangrijk stil te staan bij wat er nu in de wereld belangrijk is, daarom ben ik echt heel blij en trots om samen met SodaStream mensen bewuster te maken van het gebruik van wegwerpplastic.

Over SodaStream

SodaStream biedt een duurzaam alternatief voor bruisend water en is wereldwijd marktleider op het gebied van toestellen om thuis bruiswater te maken. Met een SodaStream-toestel maak je kraanwater in een handomdraai bruisend en zijn plastic flessen overbodig. De intensiteit van de bubbels bepaal je zelf. SodaStream is actief in 45 landen. In Nederland is SodaStream verkrijgbaar bij onder andere PLUS, Blokker, MediaMarkt, BCC, bol.com, Coolblue en SodaStreamStore.nl.

Noot voor de pers, niet voor publicatie:
Voor meer informatie neem contact op met Barbara Willems van PR Matters via barbara@prmatters.nl of bel 06-4480 2699.