SodaStream Goodness

Zo proeft Goodness: SodaStream lanceert 3 nieuwe Goodness fruitsmaken in glazen fles.

Bruiswater was nog nooit zo fruitig: meer dan 45% vruchtensap per glas.

O my Goodness! SodaStream lanceert drie explosieve fruitsmaken onder de naam Goodness waarmee je in een handomdraai je water omtovert in een fris, zomers drankje. SodaStream Goodness bevat meer dan 45% puur vruchtensap per glas en is vrij van conserveringsmiddelen. Gezond, lekker én milieuvriendelijk, want SodaStream Goodness is verpakt in recyclebare, glazen flessen.

We proberen allemaal voldoende water te drinken maar soms wil je gewoon even iets anders dat natuurlijk wel gezond is. SodaStream komt daarom met een gezonde keuze. De gloednieuwe Goodness heeft drie smaakvarianten: Apple, Lemon Grapefruit en Apple Cranberry. Voeg ongeveer drie eetlepels toe aan je plat of bruisend water voor een verfrissende fruitige mix. Vervolgens kan je ervoor kiezen om nog verse garnering toe te voegen, zoals bessen of limoenschijfjes, om je fruitig drankje helemaal af te werken. Goodness bevat natuurlijke aroma’s, is vrij van conserveermiddelen en is verpakt in een recyclebare glazen fles met handige schenktuit.

SodaStream Goodness in het kort:

  • Premium fruitige flavors met meer dan 45% puur vruchtensap per glas
  • Geen conserveermiddelen
  • Elegante en duurzame glazen fles
  • Perfect voor bruisend en plat water

De fles heeft een inhoud van 500 ml en is goed voor tot 4 liter drank. SodaStream Goodness is verkrijgbaar bij SodaStreamstore.nl. Consumentenadviesprijs: €6,99.

Over SodaStream

SodaStream biedt een duurzaam alternatief voor bruisend water en is wereldwijd marktleider op het gebied van toestellen om thuis bruiswater te maken. Met een SodaStream-toestel maak je kraanwater in een handomdraai bruisend en zijn plastic flessen overbodig. De intensiteit van de bubbels bepaal je zelf. SodaStream is actief in 45 landen. In Nederland is SodaStream verkrijgbaar bij onder andere PLUS, Blokker, MediaMarkt, BCC, bol.com, Coolblue en SodaStreamStore.nl.

Noot voor de pers, niet voor publicatie:
Voor meer informatie neem contact op met Barbara Willems van PR Matters via barbara@prmatters.nl of bel 06-4480 2699.