SodaStream Flavors

Voor de fruitfanaten, van SodaStream: natuurlijke Flavors in duurzaam flesje.

Less is more; minder plastic afval en suikers, meer smaak en fun.

SodaStream komt met een gezond en duurzaam alternatief voor vruchtensappen en frisdrank, de SodaStream Flavors. Deze pure fruitsmaken bestaan voor 50% uit geconcentreerd vruchtensap en bevatten geen conserveringsmiddelen of kleurstoffen. De slanke flesjes zijn gemaakt van recyclebaar glas en zijn goed voor zo’n 20 glazen (4 liter) heerlijk fruitig water. De SodaStream Flavors zijn verkrijgbaar in de smaken Red Berry Mix, Blackcurrent, Fruit Mix en Orange. Je kunt de Flavors toevoegen aan je zelfgemaakte bruiswater maar ook aan ‘gewoon’ water. Gezond, duurzaam en smaakvol!

De Flavors zijn het antwoord op de vraag naar gezonde drankjes waar we onbezorgd van kunnen genieten zonder het milieu onnodig te schaden. Bovendien maken de Flavors het gemakkelijker om genoeg water te drinken. Hoewel de meeste mensen denken voldoende water te drinken, blijkt uit recent onderzoek namelijk dat slechts 15% van de Nederlanders dagelijks de zeven tot tien glazen water drinkt die het Voedingscentrum adviseert.
De SodaStream Flavors kosten € 4,99 per flesje en zijn onder andere verkrijgbaar bij PLUS, Blokker, MediaMarkt, BCC, bol.com, Coolblue en SodaStreamStore.nl. Kijk voor meer informatie en inspiratie op www.sodastream.nl.

Over SodaStream

SodaStream biedt een duurzaam alternatief voor bruisend water en is wereldwijd marktleider op het gebied van toestellen om thuis bruiswater te maken. Met een SodaStream-toestel maak je kraanwater in een handomdraai bruisend en zijn plastic flessen overbodig. De intensiteit van de bubbels bepaal je zelf. SodaStream is actief in 45 landen. In Nederland is SodaStream verkrijgbaar bij onder andere PLUS, Blokker, MediaMarkt, BCC, bol.com, Coolblue en SodaStreamStore.nl.

Noot voor de pers, niet voor publicatie:
Voor meer informatie neem contact op met Barbara Willems van PR Matters via barbara@prmatters.nl of bel 06- 4480 2699.