Kiss the CookBBQ
Kiss the CookBBQ

Als je een biefstuk kunt grillen en een salade kunt hakken, kun je deze perfecte punch maken voor je weekend-BBQ. Met zijn zeer bessenzoete uitstraling krijg je elke keer een ‘ja, ja, ja!’

Vergeet nu niet om je biefstuk om te draaien.

Proost.

Plet de limoen, suiker en de helft van de bessen in een pot met een stamper. Laat 5 minuten staan. Giet de gehele inhoud in een bokskom. Voeg Cachaça (of Rum) en Triple sec toe. Vul de bokskom met ijs, SodaStream Berry Mix-siroop en eindig met SodaStream-bruiswater. Voeg de rest van de bessen toe en roer voorzichtig.

  • 6 limoenen – in blokjes gesneden
  • 200 g rode aalbessen
  • 200 g frambozen
  • 200 g bosbessen
  • 20 c. koffie van gekristalliseerde suiker
  • 1 fles Cachaça of landbouw Rum
  • 100 ml Triple droog
  • 60ml SodaStream Berry mix siroop
  • SodaStream bruisend water

Plet de limoen, suiker en de helft van de bessen in een pot met een stamper. Laat 5 minuten staan. Giet de gehele inhoud in een bokskom. Voeg Cachaça (of Rum) en Triple sec toe. Vul de bokskom met ijs, SodaStream Berry Mix-siroop en eindig met SodaStream-bruiswater. Voeg de rest van de bessen toe en roer voorzichtig.

  • 6 limoenen – in blokjes gesneden
  • 200 g rode aalbessen
  • 200 g frambozen
  • 200 g bosbessen
  • 20 c. koffie van gekristalliseerde suiker
  • 1 fles Cachaça of landbouw Rum
  • 100 ml Triple droog
  • 60ml SodaStream Berry mix siroop
  • SodaStream bruisend water