Sodastream wil een verschil maken door plastic wegwerpflessen overbodig te maken. Met een SodaStreamtoestel wordt kraanwater in een handomdraai bruisend water. Dat is lekker, makkelijk én duurzaam! SodaStream is actief in 46 landen en wereldwijd marktleider in homemade bruiswater. SodaStream houdt zich daarbij aan de hoogste internationale normen voor kwaliteit, ontwerp en productie.

Duurzaam

Minder transport, minder opslag, en vooral: minder afval. SodaStreamtoestellen hebben een navulbare koolzuurcilinder, die de prik direct in een met water gevulde speciale SodaStreamfles spuit. Eén fles vervangt maar liefst duizenden wegwerpflessen.

Gemak

Met SodaStream maak je binnen enkele seconden je eigen frisdrank; naturel of met een smaakje. Niet langer slepen met frisdrankflessen: met Sodastream zet je snel en gemakkelijk een bruisend drankje op tafel!

Verfrissing

Voldoende drinken is belangrijk; geen probleem met SodaStream! Naast naturel bruiswater kun je genieten van verschillende soorten smaken, lightvarianten en een mocktailassortiment: alcoholvrije cocktails voor jouw bruisende feestjes.

Heb jij je toestel al geregistreerd?

 

Profiteer nu van 15% korting op je volgende aankoop.