Met SodaStream maak je in een paar seconden je eigen bruiswater. De koolzuurcilinder in elk SodaStream-toestel zorgt voor de bubbels, zo licht of intens als je zelf wilt. Cilinder leeg? In drie stappen vervang je de cilinder en breng je de bubbels terug in je glas!

1

Haal de cilinder uit het toestel

Zet het bruiswatertoestel rechtop op een vlakke, stevige ondergrond. Maak het toestel open door bovenop het paneel aan de achterkant te drukken. Schroef vervolgens de lege koolzuurcilinder los en verwijder deze uit het toestel.

2

Ruil je cilinder om

Neem je lege koolzuurcilinder mee naar het dichtstbijzijnde SodaStream omruilpunt. Aan de balie of kassa ruil je deze om voor een nieuwe cilinder tegen een betaling voor het koolzuurgas (adviesprijs 12,99 euro). We raden je aan om altijd een Reservecilinder erbij te kopen, zo kom je nooit zonder bruis te zitten. Deze Reservecilinders vind je bij de SodaStreamproducten, onder de naam Reservecilinder.

Je bestelt nieuwe cilinders snel en gemakkelijk via SodaStreamStore.nl. Nieuwe cilinders koop je online per 2 stuks. Bij levering ontvang je een retourlabel waarmee je je lege cilinders binnen twee weken kan retourneren. Als je hier geen gebruik van maakt, wordt er een € 15 per cilinder in rekening gebracht.

3

Opnieuw genieten

Zet het bruiswatertoestel rechtop op een vlakke, stevige ondergrond. Maak het toestel open door bovenop het paneel aan de achterkant te drukken. Verwijder de verzegeling en dop van de SodaStream koolzuurcilinder. Schroef vervolgens de cilinder in het toestel en sluit het toestel door de achterkant er weer op te plaatsen. Je kunt nu weer genieten van heerlijk bruisend water en het gemak van zelf je favoriete drankjes maken!

Twee manieren om je cilinder om te ruilen

Vind jouw verkooppunt

Cilinder online omruilen

Heb jij je toestel al geregistreerd?

 

Profiteer nu van 15% korting op je volgende aankoop.