Secure shopping with SodaStream

Waarom SodaStream

SODASTREAM: HET IDEALE GESCHENK

 • HET IDEALE GESCHENK

  Of je nu zoekt naar het perfecte cadeau, of je wilt graag je cocktail skills laten zien tijdens een feestje? SodaStream is de perfecte aanvulling in uw keuken voor het hele gezin. Met SodaStream maak je van kraanwater bruisend water in een handomdraai en zorg je voor heerlijke zelfgemaakte frisdranken en cocktails. Cheers!

 • GET THE PARTY STARTED!

  Een cocktail bar in je eigen huis! Niet meer sleuren met flessen, met het SodaStream apparaat heb je enkel kraanwater en wat Sodamix nodig om van elk feestje een Soda-Cocktail-Party te maken.

 • MEER DAN 30 SMAKEN

  Met meer dan 30 smaken om uit te kiezen, wordt het nu wel heel makkelijk om creatieve en lekkere drankjes te creëren. En niet geheel onbelangrijk: SodaStream Sodamixen bevatten standaard 50% minder calorieën* dan kant en klare dranken en vormen dus het perfecte gezondere alternatief voor frisdrank!.

  *in vergelijking met kant en klare frisdranken uit de supermarkt...

 • VOOR DE BUBBEL LIEFHEBBERS

  Geniet van heerlijk bruisend water met slechts 1 druk op de knop. Niet meer sleuren met zware flessen uit de supermarkt, geen gedoe met lege flessen terugbrengen. Met SodaStream kun je genieten van fris sprankelend water, zo vaak je maar wil en bepaal je zelf hoe bruisend je water is.

Back to top