Secure shopping with SodaStream

Leveringsinformatie

DPD PICKUP PARCELSHOP

Door uw drukke planning bent u niet vaak thuis. U wilt zich geen zorgen maken over de leveringstijdstippen van uw pakketten en u wilt uw dagen niet omgooien om rekening te houden met de thuislevering van uw pakketten. Met DPD parcelshops hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de levering van uw pakketten! U kunt uw pakketten afhalen waar en wanneer u wilt!

Uw pakket wordt geleverd in een buurtwinkel (kruidenierszaak, benzinestations, krantenwinkel, stomerij, enz.) van uw keuze. Er is altijd een DPD parcelshop bij u in de buurt of vlak bij uw werk of de school van uw kinderen.

u haalt uw pakket af waar en wanneer het u past.

Is uw pakket aangekomen in het DPD parcelshop? U wordt onmiddellijk op de hoogte gebracht via e-mail, sms of telefoon. Via www.dpd.com/tracking/(lang)/nl_NL  kunt u uw pakket op ieder moment op de voet volgen.
Na aankomst in het parcelshop blijft het pakket nog 7 dagen tot uwer beschikking.

Het parcelshop vraagt om een identiteitsbewijs, daarna ontvangt u direct uw pakket. U tekent op de DPD terminal bij ontvangst van uw pakket.

Indien uw bestelling een waarde heeft van boven de € 30,- is het afhalen van uw pakket via DPD GRATIS. Voor bestellingen < €30,- brengen wij € 4,95 - verzendkosten in rekening.

Levertijd binnen Nederland = 2 tot 4 werkdagen

Klik hier voor meer info.


AAN HUIS LEVERING

In samenwerking met DPD levert SodaStream uw bestelling aan huis.

Voor deze service betaalt u  € 4,95. Indien uw bestelling een waarde heeft van boven de € 50,- wordt het pakket GRATIS an huis geleverd.

DPD levert van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 18:00 uur.

Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van 2 tot 4 werkdagen.

 

OMRUILEN VAN GASCILINDERS

Indien u ruilcilinders heeft besteld zit er in de doos bij uw bestelling altijd een retouretiket. U kunt de lege omruilcilinders gemakkelijk in de doos van levering verpakken en het retouretiket erop kleven.

Vervolgens geeft u de doos af bij het dichtsbijzijnde DPD Parcelshop. Via https://www.dpdwebparcel.be/nl kunt een punt bij u in de buurt zoeken. 

Het is zeer belangrijk dat het retouretiket duidelijk op de doos is gekleefd. Mocht het retouretiket bij uw bestelling ontbreken, neem dan contact op met SodaStream via 0800 – 0223637 of info@sodastream.nl.

Back to top